El restaurant Petite Forêt obre les seves portes

El restaurant Petite Forêt obre les portes.

La inauguració ha comptat amb una actuació musical i l'aparició d'un cavall blanc Una gran expectació i l’aparició d’un cavall blanc han marcat la inauguració del restaurant Petite Forêt, el nou espai gastronòmic del Parc Central. Philippe Shangti, l’artista multidisciplinar de Tolosa resident al Principat, ha obert formalment les portes del seu nou espai de restauració avui a les 21h del vespre acompanyat del cap de Govern Xavier Espot i la cònsol major d’Andorra la Vella Conxita Marsol. «Estem molt contents. Felicitem al senyor Shangti perquè realment ha fet una obra d’art. Estem molt contents que el restaurant estigui a Andorra la Vella i que això pugui aportar molta felicitat i molta força a la parròquia» ha assegurat Marsol. «Creiem que hem de donar suport a les iniciatives que aporten valor afegit al nostre país. No només com a destinació turística sinó també com a llocs d’oci i culturals que són un pol d’atracció pels ciutadans i les ciutadanes d’aquest país» ha assegurat per la seva banda Espot. Petite Forêt és una proposta de sabors mediterranis. El restaurant compta amb un xef “de renom” i amb experiència en diversos establiments amb estrella Michelin.

La inauguració ha comptat amb una actuació musical i l’aparició d’un cavall blanc

Una gran expectació i l’aparició d’un cavall blanc han marcat la inauguració del restaurant Petite Forêt, el nou espai gastronòmic del Parc Central. Philippe Shangti, l’artista multidisciplinar de Tolosa resident al Principat, ha obert formalment les portes del seu nou espai de restauració avui a les 21h del vespre acompanyat del cap de Govern Xavier Espot i la cònsol major d’Andorra la Vella Conxita Marsol. «Estem molt contents. Felicitem al senyor Shangti perquè realment ha fet una obra d’art. Estem molt contents que el restaurant estigui a Andorra la Vella i que això pugui aportar molta felicitat i molta força a la parròquia» ha assegurat Marsol. «Creiem que hem de donar suport a les iniciatives que aporten valor afegit al nostre país. No només com a destinació turística sinó també com a llocs d’oci i culturals que són un pol d’atracció pels ciutadans i les ciutadanes d’aquest país» ha assegurat per la seva banda Espot.

https://www.lapetiteforetandorra.com/

Petite Forêt és una proposta de sabors mediterranis. El restaurant compta amb un xef “de renom” i amb experiència en diversos establiments amb estrella Michelin.

TEXTO PROPIEDAD de: https://www.ara.ad/societat/nou-espai-artistic-gastronomic-parc-central_1_4203214.html